top of page

Budoucnost řízení lidí a výkonu

S tématem z oblasti moderního HR vystoupíme na Versino Tech & Trends 2024.



Letošní ročník konference Versino Tech & Trends 2024 zamíří poprvé do Pardubic. Sejdeme se ve středu 29. 5. 2024 v unikátních prostorách Automatických mlýnů.


Tato konference slibuje nejen inspiraci, ale také praktické nástroje pro řízení lidí a efektivitu v moderním byznysu.


Budoucnost řízení lidí a výkonu slibuje nové věci díky rychlému rozvoji digitalizace a umělé inteligence. Zároveň se však objevuje nová legislativa, která výrazně tuto oblast významně ovlivní.


Budoucnost řízení lidí a výkonu slibuje nové věci na jedné straně díky prudkému rozvoji digitalizace a umělé inteligence. Na straně druhé stojí vlna nové legislativy, která začíná významně ovlivňovat oblast řízení lidí.


Ve našem vystoupení se zaměříme zejména na tyto body:


Nová realita trhu práce

S novým zákoníkem práce přichází nové povinnosti a výzvy. Administrativa v celém cyklu zaměstnance roste, ale existují také pozitivní změny. Například elektronický podpis, který byl dříve omezený, nyní nabízí efektivní řešení pro dokumentaci a komunikaci.


Transparentní odměňování a směrnice EU

dubnu 2023 byla formálně na unijní úrovni přijata směrnice o transparentnosti odměňování. Tato legislativa zahajuje proces zvyšování transparentnosti v odměňování ve všech členských státech EU. Jak se na to připravit? Diskutujeme o nejlepších postupech a strategiích.


Zvýšení produktivity pomocí digitalizace a umělé inteligence

Podle předpovědí různých průzkumů se do roku 2027 zvýší produktivita zaměstnanců, kteří pracují s počítačem, o 15 až 30 % díky využití umělé inteligence. Respektování nové legislativy EU je klíčové pro úspěšné využití umělé inteligence při řízení lidí.


Trendy v digitalizaci životního cyklu zaměstnance

Ukážeme konkrétní digitální nástroj na řízení lidí a výkonu: Fledge. Jak tento nástroj pomáhá optimalizovat procesy, zvyšovat efektivitu a zlepšovat výsledky?


Outsourcing: Rychlý způsob získání zkušeností a znalostí

Outsourcing má mnoho výhod: efektivituflexibilitu a snížení nákladů. Uvolníte si ruce na důležité aktivity a operativní činnosti outsourcujete expertům, kteří jsou přesní, rychlí a moderní.


Jak se na konferenci dostat

Určitě se podívejte na větší detail konference Versino Tech & Trends 2024 a třeba se tam uvidíme a společně budeme zkoumat budoucnost řízení lidí a výkonu. 🚀🌟

 



63 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page