top of page

Vzdělávání „old school“ nebo „cool“?

Vzdělávání manažerů a zaměstnanců se modernizuje. Přesto stále existují společnosti, kde manažeři vzdělávání preferují tradiční „old school“ formy.

Moderní technologie a hraní vzdělávacích her, nabízejí nová překvapení. Mohou být účinnější při rozvoji specifických dovedností.


SHAKA


Naše nová hra v českém jazyce „SHAKA“ rozvíjí aktivního naslouchání.

Obecně řečeno aktivní naslouchání je schopnost soustředit se na to, co nám druhá osoba říká a zároveň projevovat zájem o to, co říká.


Je to klíčová dovednost pro efektivní komunikaci a budování vztahů. Mnoho z nás má tendenci druhou stranu přerušovat, posuzovat a být příliš sebestřední.


AKTIVNÍ NASLOUCHÁNÍ


SHAKA vás naučí aktivnímu naslouchání prostřednictvím zábavné formy vzdělávání. Příběhově se přesunete do Australského Sydney a vžijete se do role policisty Adama.


Mladý kadet se během návštěvy galerie ocitne uprostřed probíhající loupeže. Pomocí aktivního naslouchání se pokusí kriminálníky zastavit a zachránit sebe a ostatní rukojmí.


Jak celou situaci v jeho roli zvládnete?


Hráči dostávají body za to, jak dobře naslouchají a jak správně interagují s ostatními. Kromě toho projdou 6 lekcemi na tyto témata:

  • Koncentrace vaší pozornosti

  • Poslouchejte pozorně

  • Mluvení o tématech, které dobře známe

  • Vyřešení konfliktu

  • Hledání řešení v rámci týmu

  • Pocit spěchu


Ano, SHAKA je česky

SHAKA se řadí mezi třetí videohru, kterou můžete hrát v českém jazyce. Pokud máte jakoukoliv jinou problematiku, kterou prozatím nepokrýváme, tak je možné problematiku řešit individuálně tzv. hrou na míru.


Vzdělávání je určeno zejména těm, kteří chtějí zlepšit své znalosti a dovednosti aktivního naslouchání a schopnost komunikovat s ostatními, a to jak na profesní, tak na osobní úrovni.


55 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page