top of page

Microsoft pro HR

Jak vypadá nová Employee Experience platforma od Microsoftu? Jak ovlivní těch 52 % generace Z a mileniálů, kteří letos uvažují o změně.


Příklad reportu Viva Insights pro top management: Vznikl na základě skutečného chování a poskytuje detail o tom, jak manažeři dávají svým zaměstnancům možnost rozhodovat a řešit nové výzvy. Odhaluje příležitost, kterou dostávají k růstu a jak se tím manažerům uvolňuje čas na práci.


Začínáme u manažera


Poslední dva roky nás naučily, že kultura stojí a padá s manažery. Mnoho manažerů však cítí bezmoc, když potřebují řídit změnu pro svůj tým.


54 %

manažerů má pocit, že vedení v jejich společnosti není v kontaktu a nereaguje na očekávání zaměstnanců.

74 %

říká, že nemají vliv nebo zdroje, které potřebují k provádění změn ve svém týmu.


Vybavte manažery zdroji a vzděláním, které potřebují ke zvládnutí změny. Strategie přichází shora, top management musí decentralizovat rozhodování a umožnit manažerům provádět změny podle individuálních potřeb svých zaměstnanců.


Dojíždět kanceláře musí stát za to!


38 %

zaměstnanců, kteří pracují hybridně, říká, že jejich největší výzvou je vědět, kdy a proč přijít do kanceláře.


Top management zodpovídá za vytvoření takové kanceláře, která funguje pro všechny zaměstnance. To vyžaduje radikální změnu konceptu, pro který dnes neexistuje žádný univerzální přístup.


Top management a HR proto potřebují data, aby se mohli rozhodovat a následně řídit změnu.


Microsoft pro HR a top management


Pro analýzu a plánování v prostředí platformy Microsoft může top management využít novou službu Viva Insights. Tato služba vylepšuje produktivitu, wellbeing a celkově chod firmy díky doporučením založených na datech.


Záznam představení Microsoft Viva Insights z pohledu HR a top managementu: Nahrávka vznikla ve studiu společnosti Microsoft, vystupují Martina Možná, Roman Šuk a Lukáš Okál, moderuje Ján Dubnička. Obsah se pro Vás otevře v chráněném prostředí platformy LinkedIn.



Co dál? Řekněte si o workshop


Můžete získat workshop s podporou společnosti Microsoft. Cílem workshopu bude Vaše plánování Future of Work včetně hybridní práce, flexibility, wellbeingu, produktivity, rozvoje manažerů a dalších.


Na příkladu Employee Experience platformy VIVA a vlastních priorit získáte doporučení, jak začít a jaké akce udělat ve vlastní organizaci.


Pro naplánování dalšího kroku nám napište:



Zdroj dat z průzkumů: Microsoft Work Trend Index 2022


66 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page