top of page

CONECTIO tým se rozrůstá o nového konzultanta

Seznamte se s naší novou posilou pro konzultační tým – Martinou Hlouškovou.


Martina vystudovala obor andragogika a personální řízení na Filozofické fakultě UK. Osm let pracovala v poradenské společnosti PricewaterhouseCoopers jako Senior konzultant v oddělení poradenství pro lidské zdroje. Zaměřovala se na práci s klienty ve finančním, FMCGT, IT, pharma a výrobním sektoru.


Nejdříve se věnovala náboru a výběru zaměstnanců, poté vedla projekty z oblasti odměňování a řízení výkonu a dále z oblasti efektivity řízení lidských zdrojů.


Čtyři roky pracovala jako CEE Senior konzultant pro oblast odměňování a zaměstnaneckých výhod v poradenské společnosti Mercer, kde byla zodpovědná za CZ a SK trh. Po návratu do poradenské společnosti PwC se několik let věnovala internímu HR řízení v lokálních i CEE manažerský rolích v České republice a v Pobaltí. Svoji kariéru v PwC zakončila jako externí Senior Recruitment/TA konzultant.


Jako člen vedení IT společnosti SAS Institute pro Českou republiku, byla zodpovědná za HR strategii a rozvoj pobočky. Během svého ročního působení ve společnosti Carrier Refrigeration Operation zodpovídala za HR řízení 2 výrobních závodů v Berouně a v Mýtě (1200 zaměstnanců) včetně aktivní spolupráce s odborovou organizací.


Ve společnosti Goodyear řídila HR pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko, včetně implementace hybridní práce pro českou pobočku. Ve své manažerské praxi Martina realizovala řadu změnových projektů v oblasti digitalizace HR, odměňování a zaměstnaneckých výhod, angažovanosti zaměstnanců, zvyšování výkonnosti jednotlivců a týmů.


Martina je vdaná, má sedmiletého syna a ve volném čase se věnuje aktivnímu odpočinku: turistika, běh, kolo, plavání. V zimě ráda lyžuje a bruslí. Kromě dobrého vína a prosecca si ráda vychutná dobré jídlo v dobré společnosti.


Přejeme Martině ještě mnoho úspěchů a doufáme, že se jí s námi bude líbit!

86 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page