top of page

Máš talent pro práci na dálku?

Myslíte, že nejde změřit nadání pro práci na dálku? Jaké by to bylo si vybírat budoucí manažery a rovnou vědět, že mají nadprůměrné nadání řídit týmy na dálku?



A co když to jde za 30 minut?


Za 30 minut získáte porovnání celkového nadání na práci na dálku vůči populaci, navíc získáte dílčí talenty, jako jsou například schopnost se adaptovat, číst emoce ostatních a na dálku s nimi spolupracovat.


Jak to dokážeme změřit?


Využíváme assessment nástroj KNACK. Ten využívá her na mobilním telefonu a zábavnou formou otestuje jednotlivce nebo celé týmy za 20 až 30 min.


Proč hry?


Tím, že jde o hru, tak nemučí účastníka assessment centrem, je příjemná zejména pro mladé, dostane je ihned do flow a přirozeně otestuje cca. 2.500 „micro“ chování a jejich vzájemné vazby v reálném čase.


Je to věrohodně?


Za vývojem stojí např. Alvin Roth, který získal Nobelovu cenu Teorii her a ekonomiku, spolehlivost ověřena na populaci v USA, Evropě a Asii. Využívá např. IBM, Shell nebo Generali.


Jak vypadá výsledek?


Výsledkem je grafický report, jak si vedete vůči populaci v jednotlivých dovednostech i celkový pohled na nadání pro práci na dálku. Pokud se testuje velký tým, získáváte žebříček top talentů. Těm nejlepším to v praxi pak půjde úplně samo, práce na dálku pro ně bude přirozená, bude je bavit a budou v ní nejlepší!



Obrázek: příklad realizace a nastavení hodnoty vysokého talentu


Jak to tedy funguje?


Jeden absolvent napsal: „Opravdu za pouhých deset až dvacet minut hra shromáždila dostatek informací k posouzení mých schopností. Samozřejmě jsem byl skeptický, zda mobilní hra dokáže něco odhalit. KNACK odhalil o mém potenciálu během několika minut více než čtyřhodinový test SAT.“


Navzdory zábavným a poutavým zážitkům z hraní Knacku se pod kapotou odehrává seriózní věda.


Co konkrétně


Využívá psychologický stav „Flow“, který se při osobním interview dosahuje těžko.


Při hře sleduje přibližně 2500 mikro-chování včetně aktivních a pasivních rozhodnutí, akcí, reakcí, učení a dalších a ty vyhodnocuje v reálném čase a změří potenciál jednotlivce.


Dokáže předpovídat potenciál jednotlivce díky prediktivním datovým modelům.


Jaký je statistický model a co znamená například výsledek 91?


Všechna scóre vyjadřují, jak si jednotlivec a jeho individuální výsledek stojí vůči celosvětové populaci vyjádřeno percentilem hodnocení. Číslo 91 znamená skutečně percentil a to, že jsem v top 9% populace.

Zjisti svůj talent hned teď


Potřebuješ 30 minut času a následovat tři následující kroky:

31 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page