top of page

Jak pokračuje HR Talent Incubator?

V listopadu minulého roku jsme spustili přípravy našeho nového projektu s názvem HR Talent Incubator. Jeho cílem je rozvoj mladých HR talentů z řad studentů vysokých škol.


Ostrý start jsme naplánovali na březen letošního roku. Od listopadu se zapojili účastníci z řad studentů. Přidalo se několik mentorů, obvykle HR manažerů a ředitelů. A skutečně letos v březnu se povedl ostrý start HR Talent Incubatoru!


Koncept programu jsme připravili velmi pečlivě. První část programu je účast na workshopech, které se zaměřují na aktuální témata v HR. Účastníkům z řad studentů poskytují současně teoretické znalosti z oblasti HR i pohled na praxi od zkušených konzultantů, kteří sami v roli HR manažerů pracovali a dnes v této oblastí poskytují poradenství.


Druhou část programu následně zajišťují mentoři z různých firem. Konzultují se studenty témata, která je zajímají a tím mají studenti možnost nahlédnout do detailů různorodého firemního HR.



Jak to vše probíhalo krok po kroku?
  • V lednu jsme otevřeli přihlášky do programu na sociálních sítích a v různých studentských skupinách.

  • V únoru proběhla první virtuální setkání se studenty, kteří se do programu přihlásili.

  • V březnu jsme odstartovali HR Talent Incubator slavnostním zahájením v našich kancelářích Conectio.

  • V dubnu proběhl první workshop na téma „Úvod do HR“. Ten zprostředkoval úvodní informace o firemním HR a trendech v HR.

  • V květnu jsme se zabývali tématem „Talent akvizice“, strategiemi, taktikami a procesy pro identifikaci, nábor a udržení jak kandidátů, tak nováčků.

  • Červencový workshop se pak věnoval tématu „Performance Management a Motivace“.


Co bude dál?

Aktuálně máme prázdninové volno. Pokračujeme v září. Začínáme zážitkovými workshopy. Budou totiž zpestřeny o návštěvu filmových ateliérů.

Plánované slavnostní zakončení proběhne v prosinci letošního roku, ale jsme si jisti, že v závěru přiblížíme několik mladých HR Talentů velmi pokročilé praxi a kariéře v HR.



Počítáme, že HR Talent Incubator otevřeme na podzim pro další talenty z řad studentů.



60 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page