top of page

Flexi personalista jako pomocník pro vaše HR

V posledních letech je jedním z hlavních trendů v oblasti řízení lidských zdrojů redefinice role HR ve firmách. K tradiční roli personalistů přibývají specifické úkoly týkající se inovací, digitalizace, osobnostního růstu zaměstnanců a mnoho dalšího. Jak to všechno za běžného provozu zvládnout? Najměte si profíka!



Náš Flexi personalista pro vás vyřeší situace, kdy potřebujete specifické know-how nebo jednoduše nestíháte a potřebujete pomoct s množstvím práce či projekty, které vás čekají. Jak to může vypadat v praxi? Podpoříme vás s vybranými oblastmi životního cyklu zaměstnance nebo převezmeme rovnou celou agendu personalisty.


Nejčastější požadavky našich klientů míří na tyto oblasti:

  • Pomoc s náborem – doplníme tým recruiterů a dodáme vhodné kandidáty, pomůžeme nastavit funkční proces náboru či nastavíme strategii podporující značku zaměstnavatele… Jednoduše zasáhneme přesně tam, kde potřebujete.

  • HR administrativa – ta se nemusí týkat jen vzniku, změny či zániku pracovního poměru, ale i dalších oblastí, např. vzdělávání či odměňování.

  • Kompletní outsourcing všech HR činností včetně digitalizace (podívejte se na případovou studii klienta Barrandov Studio).

TIP: Ruku v ruce s pravidelným rozvojem zaměstnanců narůstá personálnímu oddělení administrativní agenda, kterou je potřeba zajistit – evidence aktivit, koordinace, komunikace vůči zaměstnancům, sledování nákladů, zjišťování zpětné vazby, reporting… Všechny tyto činnosti pro vás může zajistit Flexi personalista.

Flexi personalista využívá digitalizaci tam, kde to dává smysl. Díky FledgeHR (HRIS) některé činnosti automatizuje, eliminuje lidské chyby a poskytuje informace ve chvíli, kdy je potřebujete. Zároveň šetří čas a zapojuje do HR aktivit samotné manažery.

Proč byste měli uvažovat o službě Flexi personalista?  

  • Uvolníte si ruce na věci, které vás baví;

  • Flexibilně si přizpůsobíte službu vaší momentální situaci a potřebám;

  • Získáte přístup k seniornímu know-how.

 A jak hodnotí spolupráci v oblasti outsourcingu a digitalizace finanční ředitelka Barrandov Studio paní Lenka Piškulová?

„Vedení personalistiky ve spolupráci se společností Conectio nám ukázalo nové možnosti a zlepšilo chápání role manažera ve vztahu k zaměstnancům, kolegům i zákazníkům. Na míru postavené vzdělávání jak v oblasti hard skills, tak v osobním seberozvoji. Vstřícnost a velmi proaktivní přístup konzultantů v běžných denních záležitostech, zodpovědný a profesionální systém náborů nových zaměstnanců a následný onboarding, zavedení digitalizace personalistiky – to je stručné shrnutí roční spolupráce s Conectiem.“




80 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page