top of page

Lepší Employee Experience s investicí od Microsoftu

Nedostatečná zaměstnanecká zkušenost dnes zvyšuje odchodovost ve zkušební době, negativně ovlivňuje wellbeing, absentérii i produktivitu. V takové chvíli můžete využít investici od společnosti Microsoft.



CO SI VYŘEŠÍTE?


Definujete si prioritní oblasti a cíle pro zlepšení zaměstnanecké zkušenosti, zvolíte si pro Vás nejdůležitější scénáře. Namapujte si své cíle, priority a scénáře na funkce Microsoft Viva.


Lépe porozumíte tomu, které vaše priority a cíle organizace dosáhnete jednodušeji. Na závěr obdržíte jednoduchý plán kroků, co udělat nejdříve a také jak konkrétně jednotlivé komponenty Microsoft Viva využít.


Podporu čerpáte ve formě poradenství, které je poskytováno pro HR a vybraným členům vedení společnosti, jako je interní komunikace, IT, vzdělávání nebo provoz.


CO PODPORA PŘESNĚ OBSAHUJE?


Podpora obsahuje krátkou přípravu a dva krátké workshopy podle globálně vyvinuté metodiky od společnosti Microsoft. Workshop je veden seniorními konzultanty, kteří mají praktickou zkušenost z vedení HR ve velké společnosti a detailní znalost z využití Employee experience platformy Viva.


PROČ JE TO TAK AKTUÁLNÍ?


Některé komponenty Microsoft Viva již dnes máte k dispozici.


Ano, jsou součástí Vašeho předplatného Microsoft 365!


Jde zejména o oblasti vzdělávání, zlepšování wellbeingu, manažerského stylu nebo eliminace zbytečných schůzek. Díky podpoře tak můžete využít jejich plný potenciál.


KOLIK TATO PODPORA VLASTNĚ STOJÍ?


Ano, consulting je obvykle nákladná služba. Výborná zpráva pro Vás je, že na základě žádosti můžete získat investici Microsoftu pro realizaci služby. Tím získáte nové znalosti, expertízu a pro Vás relevantní doporučení zcela zdarma.


PROČ TO ŘEŠÍ PRÁVĚ VEDENÍ HR?


Bez dat dnes ve vedení HR nemáte šanci uspět.


Naopak s detailními daty můžete porozumět vzorcům chování manažerů a jejich manažerskému stylu. Odhalíte rizika vyhoření a získáte spoustu dalších signálů, které můžete ihned využít ke zlepšení zaměstnanecké zkušenosti.


A DALŠÍ KROK?


Seznamte se se službou Microsoft Viva a požádejte si o financování Viva Workshopu:



CONECTIO je autorizovaný poskytoval metodiky Viva Workshopů v českém a anglickém jazyce. Součástí je příprava včetně vyřízení financování od společnosti Microsoft pro tuto aktivitu.

83 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page