top of page

Digitální transformace HR

Příležitost zlepšit práci se zaměstnanci nikdy nebyla větší než v dnešní situaci. Digitalizace HR můžete zjednodušit práci, zlepšit řízení organizace a vytvořit pro zaměstnance příjemnější pracovní prostředí.

U nás v Conectio jsme pracovali s více různými HR informačními systémy. Řešili jsme digitální transformaci HR procesů takovými způsoby, že globální společnost Top Employer udělila našemu klientu v ČR první místo TOP EMPLOYER za rok 2019.

Kde začít?

Začít lze například auditem digitalizace základních HR procesů a porovnání výsledků s trhem. Můžete začít i jedním konkrétním procesem, například využití elektronických podpisů při nástupu zaměstnance.

Správně provedená digitální transformace vám přinese:

  • Přehled a kontrolu nad HR procesy (HR oddělení spravuje klíčové procesy pod jednou platformou, vedení firmy má k dispozici vždy aktuální informace a podklady týkající se zaměstnanců)

  • Pozitivní zkušenost vašich zaměstnanců - (zaměstnanec ví, jaké o něm firma uchovává data, má např. přístup ke svým hodnocením či bonusům a nemusí se ptát na HR oddělení)

  • Posílení strategické role HR oddělení (díky menšímu zatížení administrativou se může HR oddělení více věnovat osobní podpoře byznysu a komunikaci se zaměstnanci

Chcete vědět na co si dát největší pozor?

Stáhněte si průvodce „Jak vybírat HR informační systém“.

Otevřít nebo stáhnout si jej můžete ZDE .​

Co od nás můžete získat?

  • Pomoc při výběru vhodné technologie a vyjednání výhodnějších podmínek s dodavateli

  • Implementaci vybraného řešení – řízení projektu, nastavení procesů, přenos dat

  • Školení zaměstnanců tak, abyste dokázali využít maximum z nových technologií

V tomto oboru poskytují špičkové služby dodavatelé s globální působností a integracemi se systémy, které dnes pravděpodobně používáte jako je Office 265, MS Teams anebo DocuSign, proto jsme vybrali následující tři systémy, které jsou vhodné pro různé potřeby a které pracují v platformě SAP a Microsoft.

Náhled na správu organizace v prostředí SAP SuccessFactors:

Náhled na správu organizace v Microsoft Dynamics 365 Human Resources:

Náhled na správu organizace v prostředí FledgeHR:


155 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page