top of page

Microsoft pre HR

Ako vyzerá nová platforma Employee Experience spoločnosti Microsoft? Ako to ovplyvní 52 % príslušníkov generácie Z a mileniálov, ktorí tento rok zvažujú zmenu.


Príklad reportu Viva Insights pre top management: Na základe skutočného správania poskytuje podrobné informácie o tom, ako manažéri dávajú svojim zamestnancom možnosť rozhodovať sa a riešiť nové výzvy. Odhaľuje príležitosť, ktorú dostávajú na rast, a to, ako sa tým manažérom uvoľňuje čas na prácu.


Začíname manažérom


Posledné dva roky nás naučili, že kultúra stojí a padá s manažérmi. Mnohí manažéri sa však cítia bezmocní, keď potrebujú riadiť zmeny vo svojom tíme.


54 %

manažérov má pocit, že vedenie ich spoločnosti nie je v kontakte a nereaguje na očakávania zamestnancov.

74 %

tvrdí, že nemajú vplyv alebo zdroje, ktoré by potrebovali na uskutočnenie zmien vo svojom tíme.


Vybavte manažérov zdrojmi a vzdelávaním, ktoré potrebujú na riadenie zmien. Stratégia vychádza zhora, vrcholový manažment musí decentralizovať rozhodovanie a splnomocniť manažérov, aby robili zmeny na základe individuálnych potrieb svojich zamestnancov.


Cesta do kancelárie musí stáť za to!


38 %

zamestnancov, ktorí pracujú v hybridnom prostredí, tvrdí, že ich najväčšou výzvou je vedieť, kedy a prečo prísť do kancelárie.


Top manažment je zodpovedný za vytvorenie takej kancelárie, ktorá bude fungovať pre všetkých zamestnancov. To si vyžaduje radikálnu zmenu koncepcie, pre ktorú dnes neexistuje univerzálny prístup.


Top manažment a HR preto potrebujú dáta, aby mohli prijímať rozhodnutia a následne riadiť zmeny.


Microsoft pre HR a top management


Pre analýzu a plánovanie v prostredí platformy Microsoft môže top manažment využívať novú službu Viva Insights. Táto služba zlepšuje produktivitu, pohodu a celkovú výkonnosť podniku prostredníctvom odporúčaní založených na dátach.


Záznam prezentácie Microsoft Viva Insights z pohľadu HR a top manažmentu: Záznam bol realizovaný v štúdiu Microsoftu za účasti Martiny Možnej, Romana Šuka a Lukáša Okála, moderoval Ján Dubnička. Obsah sa Vám otvorí v chránenom prostredí platformy LinkedIn.



Čo ďalej? Požiadajte o workshop


Môžete získať workshop podporovaný spoločnosťou Microsoft. Workshop sa zameria na plánovanie Future of Work vrátane hybridnej práce, flexibility, well-beingu, produktivity, rozvoja manažérov a ďalších oblastí.


Na príklade platformy Employee Experience VIVA a vašich vlastných priorít získate odporúčania, ako začať a aké akcie podniknúť vo vašej organizácii.


Kontaktujte nás a naplánujte si ďalšie kroky:



Zdroj dát z prieskumu: Microsoft Work Trend Index 2022


1 zobrazení
bottom of page